Genc Meraku potencon rëndesinë e vecantë në procesin e zhvillimit të një biznesi kanë njerëzit me të cilët bashkëpunon

By May 21, 2019GencMeraku, lajme
genc meraku doni fruits

Doni Fruits dhe Bio Bahce do te nisin nje bashkepunim per zhvillimin e produkteve bujqesore sipas projektit te serrave hidroponike ne fshatin Korenice te Gjakoves, i cili do te operoje me statusin e Investitorit Strategjik te Republikes se Kosoves. Genc Meraku dhe Doni Fruits diskutuan edhe per strategjine e marketingut dhe promovimit te projektit madhor te Doni Fruits. Doni Fruits per qellim ka themelimin e zinxhirit për grumbullimin, kultivimin dhe tregetimin e produkteve me fruta dhe perime, nje hapesire  me kapacitetet me te medha ne rajonin e Evropes Juglindore.

Summary
Genc Meraku potencon rëndesinë e vecantë në procesin e zhvillimit të një biznesi kanë njerëzit me të cilët bashkëpunon
Article Name
Genc Meraku potencon rëndesinë e vecantë në procesin e zhvillimit të një biznesi kanë njerëzit me të cilët bashkëpunon
Description
Doni Fruits dhe Bio Bahce do te nisin nje bashkepunim per zhvillimin e produkteve bujqesore sipas projektit te serrave hidroponike ne fshatin Korenice te Gjakoves, i cili do te operoje me statusin e Investitorit Strategjik te Republikes se Kosoves. Genc Meraku dhe Doni Fruits diskutuan edhe per strategjine e marketingut dhe promovimit te projektit madhor te Doni Fruits.
Author
Publisher Name
TOK Holding
Publisher Logo

Leave a Reply