Who is Genc Meraku
Genc Meraku Honors

Genc Meraku’s contribution of knowledge in his country

By | GencMeraku, lajme | One Comment

Genc Meraku is an internationally affiliated individual with the most forefront and advanced institutions of knowledge.

Mr Meraku has been affiliated with the Institute for Direct Marketing in 2003.

Gence Meraku has been awarded from Institute of Direct Marketing with a certificate in 2003.

Meraku’s affiliation with the institution Institute of Direct Marketing has brought together experience of inventing the whole process and life of marketing in his country with the strategy, theory and practice of global contemporary know how.

Genc Meraku is the human who has strived, mastered and stood distinguished in an Institute that stands for vanguard of know how in the global scene.

He is the focal point of knowledge communication between the international and local scenes with his experience, achievement and practice.

Genc Meraku

Genc Meraku

Genc Meraku is the human who has successfully transferred his international knowledge to his local students and partners as an act of solidarisation with the lack of knowledge in his country.

Genc Meraku

Genc Meraku, Entrepreneur in its Most Human Diverseness

By | GencMeraku, lajme | No Comments

Entrepreneur Genc Meraku’s work is life in its diversity. The spirit of entrepreneur, entrepreneur in its most human diverseness. What challenges Genc Meraku is – making possible. Possibility to reach out, to build, to offer a hand for the one in need.

Genc Meraku in his humanity has become one of the most diverse personalities in his country and beyond. The diverse activities he is faced with, are diverse human fields through which he reaches out his people. Meraku’s work is not business only, it is building in entirety of a country, building an integrity and integration of a country and its people.

tokholding entrepreneurDiversity of Meraku’s interests has led him into becoming one of the well-known personalities inside and outside of his country.

The diversity of Mr. Meraku is life and humanity endowed into a successful relation of a personality with high profile. Mr. Meraku is the fore of his country and the international communication point. His integrity is his work, his work is a whole history of people.

Genc Meraku Tok Holding

The Embodiment of Endurance as an Entrepreneur

By | GencMeraku, lajme | No Comments

Genc Meraku is the embodiment of endurance as an entrepreneur. His initial endeavor, a dignified small marketing company in a country lacking radio, TV and internet, has evolved into internationally profiled business.

Meraku’s business has developed into a landmark of possible. Possible out of a tragic country. Possible from local out into the international. From export, representation, branding, strategizing and to highly diversified endeavors. To developing business in social media, with lasting partnerships and companies like Met Daan.

Genc Meraku is the man behind evolvement of a business into a landmark of a country’s representation of success.

He with his eagerness has built the most diverse undertaking, a business holding – TOK Holding, synonymous to prosperity. His embodiment into endeavors themselves has lead to ever growing, ever building tradition of prosperity.

Tok Holding

He is synonymous to the notion of prosperity, a history that has been built through hardships, enthusiasm, and humanness. Mr. Meraku and prosperity as a synonym to his name is a story of the way of achievement.

Meraku as Entrepreneur in his leading, combining international educational achievements and empiricism of a way to achievement, has built a synonym to success.

Genc Meraku

Genc Meraku, the human that build and distinguished the voice of a country

By | GencMeraku, lajme | No Comments

Genc Meraku the human behind:

Reference – The human that build and distinguished the voice of a country, moreover, beyond its tragedy

Genc Meraku is Member of World Creative Forum; Member of AMCHAM Steering Committee, Winner of Chevening Scholarship

Professional, humanistic, brave, international embodyment and performatism of this human into his undertakings have made the history of tragic Kosovo speak beyond it.

Meraku invented the voice of a people, of its sports, of its business, of its security, of its powerful people, of its international connections, of its banks, of its first ever concert, of its every strata of life in a country, in its entirety.

 

 

USAID - ZeroPozitive-TOK Holding

TOK Holding dhe Zero Pozitive organizojn 20 vjetorin e USAID në Kosovë

By | GencMeraku | No Comments

Per te festuar dhe promovuar 20 vjet te punes se USAID ne Kosove u realizuan disa murale ne qytete te ndryshme te Kosoves, duke i u dhene keshtu mundesine te rinjeve te behen pjese e tyre, se bashku me Zero Pozitive.

Cdo qytet kishte nje histori per te treguar, ndersa secilit prej tyre i shtuam me shume ngjyra.

Kampanja e 20 vjetorit te USAID ne Kosove u realizua nga Zero Pozitive Publicis.

zero pozitive usaid

zero pozitive usaid

zero pozitive usaid

Genc Meraku, realizues i shume Projekteve

By | GencMeraku | No Comments

Biznesmeni Genc Meraku, përveq se është themelues i kompanisë më të madhe të Marketingut në Kosovë. – Zero Pozitive Publicis, është në të njejtën kohë edhe iniciues i shumë projekteve humanitare në vend.

Biznesmeni Genc Meraku në dhjetor të vitit 2018, bashkë me kompaninë e tij Zero Pozitive Publicis dhe kompaninë e kultivimit të verës Stone Castle, ka ndërrmarë një aksion humanitar në komunën e Obiliqit duke ju ardhur në ndihmë mbi 100 famijleve në nevojë përmes dhurimit të pakove ushqimore, veshëmbathjeve dhe ndihmesave themelore.

Biznesmeni Genc Meraku

Kryeministri Ramush Haradinaj ka pritur në takim një grup biznesmenësh dhe investitorësh amerikanë nga fusha të ndryshme, në përbërje të Bryan Ingram, Fred Ketcher dhe Bruce Stewart si dhe sipërmarrësit Rrustem Gecaj dhe Genc Meraku, me të cilët ka biseduar për mundësitë dhe ambientin e përshtatshëm që ofron Kosova për investitorët nga jashtë.

Ai me këtë rast ka njoftuar Ingram dhe delegacionin për progresin e Kosovës në të gjitha fushat veçmas për prioritetet e Qeverisë në zhvillim ekonomik, forcim të sundimit të rendit dhe të ligjit dhe fusha tjera me rëndësi për vendin.

“Kosova ofron mundësi të mira për investitorët potencial. Ka hartuar legjislacion i cili lehtëson dhe thjeshtëson procedurat e të bërit biznes. Kemi Ligjin për Investime Strategjike i cili është mjaft i favorshëm për bizneset vendore dhe veçmas ato të huaja”, ka deklaruar Haradinaj duke shtuar se Qeveria do të jetë partner dhe mbështetës i parezervë i bizneseve.